Bedrijfskleding & promotiekleding

Eigen vakmanschap voor borduren en bedrukken

Onze service gaat veel verder dan het puur bedrukken of borduren van bedrijfs- of promotiekleding. Wij staan je bij met alle nodige advies, zowel voor het ontwerp, de kledijkeuze als de juiste druk- of borduurtechniek. Alles gebeurt in eigen huis, met een absolute kwaliteitsgarantie als eindresultaat.

Ruime keuze aan bedrijfs- of promotiekleding

Wij werken met verschillende kwaliteitsmerken voor bedrijfs- of promotiekleding. Binnen dit brede gamma vinden we gegarandeerd de juiste bedrijfs- of promotiekleding voor jouw onderneming, vereniging of sportclub.

Onze mogelijkheden voor polo’s, truien, hemden, T-shirts, jassen, sweaters, werkkledij, horecakleding, … zijn eindeloos. Ontdek hier onze mogelijkheden in de verschillende merkencatalogi.

Je gading niet gevonden? Wij bedrukken of borduren op eigen risico ook kleding die je zelf aanlevert.

Eigen vakmanschap

Bij ons géén uitbesteding naar het buitenland. Deze keuze voor eigen vakmanschap komt niet alleen de snelheid ten goede, maar ook en vooral de kwaliteit.

Zaakvoerders Bart en Erika bespreken elke opdracht persoonlijk met jou. Vervolgens staan ze ook zelf in voor het ontwerp en het uiteindelijke borduren of bedrukken.

Hun ervaring, oog voor detail en perfectionisme vormen jouw beste kwaliteitsgaranties.

Absolute vrijheid in opschrift of logo

Na de kledijkeuze en verdere bespreking van de opdracht, ontvang je een gedetailleerde offerte.

Bij een positief antwoord gaat Bart meteen aan de slag voor het ontwerp. We vertrekken op basis van wat jij aanlevert: een schets, een bestand, een tekening, een logo, een idee,…. Dit vertalen we naar het perfecte opschrift. Je krijgt dan de nodige pasmodellen mee.

Wanneer jij helemaal tevreden bent en ons de uiteindelijke aantallen en maten doorgeeft, gaan wij aan de slag om te bedrukken of borduren.

De juiste techniek

Fixet werkt met drie technieken om bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren zoals jij het ziet. We geven het liefst persoonlijk advies voor de keuze van de juiste techniek. Dit hangt af van talrijke factoren.

  • Borduren: een stijlvol en uiterst duurzaam eindresultaat. Ook bij het borduren is op kleurvlak alles mogelijk. Met onze 16 kleuropties kunnen wij als het ware full colour borduren.
  • Flex: met deze techniek snijden we het opschrift per kleur computergestuurd uit kunststof. Vervolgens brengen we dit via hitte manueel aan op de kledij. Deze techniek is superieur aan zeefdrukken. Zo kan het opschrift niet breken of barsten, wat bij de verf van zeefdruk wel vaak gebeurt. Voor flex gelden wel enkele wasvoorschriften: niet in de droogmachine én best niet warmer wassen dan 40°C (met 60°C als absoluut maximum).
  • Full colour print: het opschrift wordt in full colour computergestuurd geprint en nadien via verhitting manueel op de kledij aangebracht. Ook hier gelden dezelfde wasvoorschriften als bij flex.

Een persoonlijke aanpak

Voor het bedrukken of borduren van bedrijfs- en promotiekledij geloven we absoluut in een persoonlijke aanpak. Een bedrijf, club of vereniging die investeert in bedrijfs- of promotiekledij verdient de beste kwaliteit voor het beschikbare budget.

Wij zorgen met gericht advies dat je met kennis van zaken de juiste keuzes maakt. Vervolgens staan we persoonlijk in voor een kwaliteitsvolle uitvoering.

Wens je gepersonaliseerde bedrijfs- of promotiekledij? Kom dan langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak op andere momenten.